A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

PJ Team Kft.
4030 Debrecen, Mikepércsi út 21/A 

Telefon: +36 52/474-679
+36 52/475-010
+36 30/255-3122

Mutassa térképen!

PJ Team Kft.

 

A debreceni PJ Team Kft. ügyfeleinek az anyagmozgatási feladatokban segít megoldást találni, valamint kiemelkedő háttérszolgáltatást nyújt szervizszolgáltatásának köszönhetően.

A vállalat nagy hangsúlyt fektet arra, hogy kiváló minőségű targoncákat forgalmazzon, elérhető árak mellett. A szerviznek köszönhetően lehetőség van a targoncák, anyagmozgató gépek gyors javítására, valamint az ehhez szükséges eszközök raktárról, vagy rövid határidőre történő szállítását.

Tapasztalt szakembergárdával dolgoznak, megbízható gyártók termékeivel, ezzel is törekedve az ügyfelek igényeinek maradéktalan kiszolgálására.

A debreceni PJ TEAM-et 1991-ben alapították, akkor még betéti társaság formában. A vállalat beszállítói körét úgy választotta meg, hogy az általuk értékesített targonca-alkatrészek folyamatos jó minősége stabil gazdasági növekedést tudjon biztosítani részükre.

Ennek következtében 1998. novemberében korlátolt felelősségű társasággá alakultak. Ugyanezen évben az alkatrészek mellett megkezdték a targoncák értékesítését is és a szerviztevékenységüket is. Ügyfeleik elégedettsége és beszállítóik bizalma eredményeképpen 2001. júniusától a japán TCM targoncáknak a régióban kizárólagos importőre, forgalmazója lett.

Az általuk forgalmazott TCM Acroba típusú targonca a 2004. évi Farmer Expo-n termékdíjas lett, 2005-ben hasonló elismerésben részesült az általuk biztosított környezetbarát szervizszolgáltatás.

Megalakulásuk óta azon dolgoznak, hogy az Ön anyagmozgatás-technikai, illetve raktártechnikai igényeit a lehető legmagasabb színvonalon elégítse ki mind termékeikkel, mind szolgáltatásaikkal.

Amennyiben targoncát venne, vagy szervizeltetne, a PJ TEAM a tökéletes megoldás erre!